söndag 23 januari 2011

Inredning!


Sitter med våra kataloger och en varsin kopp kaffe. Vad många val det är som ska göras! Vissa känns självklara och vissa är det minst sagt delade meningar om! Golv, lister och tak var hyfsat enkelt. Köksinredningen känns snäppet svårare! Just nu är vi inne på att ha en glasskiva med en snygg tapet bakom istället för kakel. Kanske skulle kunna vara något? 
 Dessa luckor har vi nu enats om! Vi vill ha ett kök som ser rustikt ut och vi tycker att dessa luckor känns mest "riktiga". Typ!
 Detta tak ska vi ha i köks- och vardagsrumsdelen där det är ryggåstak. Det är vitlutat.
Vedervärdig köksutrustning som är standard hos fiskarheden. Vi ska välja till rostfria vitvaror, inbyggnadsugn och spishäll. Tvättmaskinen får dock vara vit. 

Ja, här sitter vi och lär så göra hela kvällen! Fast lite kul är det ju faktiskt... Tänk att vi sitter och designar vårt framtida boende!

6 kommentarer:

 1. Gillar verkligen köksluckorna! Hoppas att ni tänker på att fettfläckar syns mycket tydligare på rostfritt bara;) Angående kakel så har en kollega till mig klickgolv där det inte skvätts så mycket vatten och ett kakel i samma nyans/färg där det är vatten/stekos, skitsnyggt! Bara små tankar från lilla jag...
  Sköt om Er!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Fint! :)
  Det där med tapet och glasskiva kan bli riktigt snyggt! Lätt att torka av och inga fogar som ändrar färg och nyans med tiden. Kör på ba! ;)

  SvaraRadera
 3. Tack, tack för bra tips. Vi har också funderat på det där med golv i köket. Jättesvårt val men tror att det blir trägolv "all over" eftersom att det är det som ingår.
  Ja, jag har också gått igång på det här med glasskiva med tapet bakom. Det var faktiskt Håkans idé :)

  SvaraRadera
 4. Oooh, still a nice idea. :P hehe..
  Mkt beslut att ta ch mkt att bestämma innan det väl står ett hus där på tomten. Och när det sen väl är färdigt så kan ni inte skylla inrednings-, färg- eller materialval på nån annan än er själva. Jobbiiiiigt! ;) Fast ni får ju garanterat allt som ni vill ha det i nuläget iaf. And thats awesome!

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte om ni förstod att istället för er tapet med glasskiva över som ni funderar på så hade min kollega satt klickgolv på väggen, verkligen annorlunda och snyggt!

  SvaraRadera
 6. Jaha, nej jag fattade inte alls. Trodde du menade att man skulle ha ett klinkergolv under typ diskbänk och så (Det har många tipsat om)! Men det var ju faktiskt en spännande idé! :)

  SvaraRadera