lördag 2 april 2011

Det tar sig!

Nu har det hänt grejer vill jag lova! Kolla!
 Vi behövde varken påla eller spränga så det vara bara att börja fylla igen med grus!
 Här har de satt formen, lagt ett lager isolering och armering i garageplattan.
 Garaget och huset.
 Huset. Det som sticker ut på högra sidan är det som blir kök och strax innan det partiet kommer entredörren att vara!
 Här är vårt lilla badrum inritat! Vatten och avlopp är nu framdraget och golvbrunnar finns på plats.
Håkan provar duschen. Känns bra :)

 

5 kommentarer:

 1. SE till att husleveransen åker in på eran väg och INTE blockerar vägen som vi grannar åker till och från arbeten,bussar och skola på! Vi är less på husleveranser och betongbilar och grusbilar och andra stora fordon som blockerar vårat liv!!! Är det så att man kommer hit och sätter upp hus som inte ens passar in i lantortsbilden så kan man väl åtminstonde meddela ALLA grannar vilken dag och tid ni ska göra det så att vi andra som bott här långt innan er inte kommer försent till arbetet var och varannan dag./
  Grannen

  SvaraRadera
 2. Självklart ska vi försöka vara så lite i vägen som möjligt för er grannar! Dock är det svårt att bygga ett hus utan att störa :)
  Husleveransen är planerad till måndag v.16. Fortsätt följa bloggen så meddelar vi då vi fått detta bekräftat av Fiskarhedenvillan!

  Hälsningar,
  Håkan och Sandra

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj, vilka positiva grannar ni har då *ironisk*

  Ni skriver att ni ska tänka på att inte vara ivägen och får svaret att ni fan får se till att inte vara ivägen.
  Dessutom lyckas er blivande anonyma granne slänga med en känga om att ert hus inte passar in i området samt tala om att dom har bott här länge och det har inte ni (jäkla inkräktare ungefär). Fy fan säger jag bara!
  Men Safiren är ett fantastisk hus, vi ska oxå bygga ett! Och vi följer eran blogg och gläds med ert bygge till skillnad från surkarten runt omkring er.

  SvaraRadera
 4. Hej Anna-Carin!
  Vad roligt att höra att ni också ska bygga ett Safiren-hus! Vi längtar som sjutton efter huset och tycker, liksom ni, att det är helt fantastiskt på alla sätt och vis!
  Lycka till med ert bygge!
  Hälsningar,
  Sandra och Håkan

  SvaraRadera
 5. Ser ut som att duschslangen är aningen för kort för Håkan. Men, det är bara att göra som pensionärerna: Ha en stol att sitta på i duschen! ;)

  SvaraRadera