onsdag 22 juni 2011

Pengar är bara pengar. Eller?

Igår var vi på banken och stämde av inför kommande semestrar att vi följer planen som vi lagt upp. Vi håller, än så länge, vår budget med en betryggande marginal! Så skönt!
Igår pratade vi även om ränteläget och hur vi vill lägga upp det kommande huslånet. Efter mycket funderande fram och tillbaka har vi nog kommit fram till att vi vill dela upp lånet på 3 lika stora delar där 1 del låses på 5 år, 1 på 3 år och 1 rörlig (3 månaders). Helt omöjligt att veta om man gör rätt eller fel men jag, som lever med konstanta fjärilar i magen, tycker att det känns skönt att veta vad man ska betala varje månad. Skulle gärna bundit hela lånet på stört men det ska tydligen inte vara bra.
Den som lever får se :)
Lite tråkiga nyheter är att tidsplanen som blev tidigarelagd till vecka 31 nu är tillbaka på vecka 35. Fortfarande 1 vecka tidigare än vårt första datum men ändå senare än vi hoppats. Våra snickare ringde Håkan igår och berättade att köksleveransen var försenad och golvet kan inte läggas innan köket och så vidare. Ingen stor grej egentligen men oj vad det kliar i fingrarna nu :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar